MENIU

Colegii au râs de ea la şcoală şi i-au spus că e urâtă. Ce a făcut fata apoi, în pauza mare

O adolescentă din Manhattan, SUA, s-a sinucis aruncându-se în faţa metroului, după ce mai mulţi colegi au batjocorit-o şi jignit-o.

Aileen Jiminian avea 17 ani şi era elevă la Manhattan Village Academy. De mai multă vreme, fata se confrunta cu un val de agresivitate din partea unor colegi, care îi adresau injurii şi râdeau de ea.

Zilele trecute, doborâtă de tristeţe, faţa a plecat de la şcoală în pauza mare şi s-a dus la metrou, unde s-a aruncat în faţa unui tren. În ciuda intervenţiei unui echipaj de salvare, tânăra nu a putut fi salvată, scrie NY Post.

"Nu era în clasă cu mine, dar ştiu că alţi copii se luau mereu de ea. Este foarte trist. Îi spuneau că este proastă, urâtă sau ciudată. Uneori, copiii sunt foarte răi", a povestit o adolescentă care învaţă la acelaşi liceu.

După decesul lui Aileen, mai mulţi elevi ar fi cerut ajutorul psihologului şcolii,  mărturisind că se simt vinovaţi pentru felul în care s-au purtat cu colega lor, a declarat o sursă pentru publicaţia citată.

Pe de altă parte, unii elevi au declarat că profesorii şi conducerea liceului le-a cerut să nu vorbească despre acest incident.