MENIU

Coafuri simple in 10 minute: top 5

<p>10 tunsori și coafuri pentru femei pe care bărbații le adoră</p>

Trebuie sa recunoastem ca farmecul feminin nu ar mai fi acelasi fara podoaba capilara. Insa, in acelasi timp, aceasta iti poate da si batai de cap exact in momentele in care te grabesti.

Vrei sa arati splendid in doar 10 minute? Iata 5 modele de coafuri simplela care poti apela atunci cand nu ai mult timp la dispozitie!

5. Impletiturile in cascada, coafuri simple si de efect

Nu mai este o surpriza faptul ca impletiturile se regasesc in toate topurile de hairstyle, avand in vedere versatilitatea, farmecul si multitudinea de variante pe care le ofera acest stil de coafura. De la modelele scolaresti, cu accente jucause, pana la cele elegante, cu note glam, pentru un look seducator. Problema apare in momentul in care trebuie sa realizezi rapid o coafura. Cum poti sa arati minunat in doar cateva minute?

Incearca aceasta coafura simpla, cu o impletitura delicata, care iti va oferi un aspect romantic, daca esti adepta modelelor in cascada.

Pas 1: Piaptana parul bine, dupa care ia o sectiune din fata si imparte-o in trei suvite.

Pas 2: Incepe sa impletesti sectiunea frontala in trei, ducand-o in lateral, nu in jos. Adauga treptat si alte suvite in impletitura. Acestea se iau doar din partea de sus a parului si se renunta mereu la suvita de jos, pentru a crea efectul de cascada.

Citeşte articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
păr coafuri împletituri