Ciorbă de perișoare ca la restaurant chiar la tine acasă. Cum poți obține un preparat demn de marii bucătari - Ingredientul cheie
Ce trebuie să pui în ciorba de perișoare ca să-ți iasă ca la restaurant. Afl[ care este ingredientul secret care o face delicioasă! Dacă vrei ca cei dragi să îți laude preparatul, trebuie să urmezi întocmai acești pași simpli și să nu uiți de trucurile care vor oferi un gust și o consistență cu totul deosebite.
Ce trebuie să pui în ciorba de perișoare ca să-ți iasă ca la restaurant
Conform Clickpoftăbună.ro, iată cea mai rapidă și delicioasă rețetă de ciorbă de perișoare pe care o puteți savura alături de cei dragi.
Ingrediente: 2 l apă, 1 l borş, 2 cepe medii, 3 morcovi, 1 ardei gras roşu, 1 păstârnac, ½ ţelină, 1 roşie mare, pătrunjel şi mărar, 3 linguri de ulei, 500 g carne tocată combinată (porc şi vită), 2 ouă, 1 ceapă medie, 100 g orez, sare şi piper.
Mod de preparare:
Toaci fin toate legumele folosind o răzătoare și le transferi într-o oală, adăugând doar puțin ulei, lăsând deoparte roșiile și ardeiul gras. Acestea se adaugă mai târziu. Legumele călesc în ulei timp de câteva minute, până devin moi. După ce s-au înmuiat suficient, adaugi apă și după zece minute, introduci roșiile și ardeiul gras. Lăsăm amestecul să fiarbă timp de 30 de minute.
În paralel, pregătești amestecul pentru perișoare. Într-un castron, combini carnea, orezul, un vârf de sare, puțin piper, două ouă și pătrunjelul tocat. Amesteci bine ingredientele până obții o compoziție omogenă. Cu mâinile umezite constant, modelezi perișoarele, având dimensiunea aproximativă a unei nuci.
Cea mai bună ciorbă de perișoare - Rețeta tradițională românească
Odată ce majoritatea legumelor sunt gata, adaugi borșul și apoi biluțele de carne, unul câte unul. Le lași să fiarbă până când acestea se ridică la suprafață. Spre final, corectezi gustul adăugând sare și presând pătrunjelul deasupra. Închizi focul și acoperi oala cu un capac.
Secretele ciorbei de perișoare de la Gina Bradea
Gina Bradea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite bucătărese de la noi. Pe blogul său a împărtășit de-a lungul timpului o mulțime de rețete delicioase și unice asupra cărora și-a pus „semnătura”.
Cea mai delicioasă ciorbă de perişoare. Secretul gustului de la mama acasă. Reţetă
Gina Bradea oferă mereu secrete inedite care pot face preparatele să fie și mai bune, iar când vine vorba de ciorba de perișoare aceasta are câteva trucuri pe care trebuie să le știți. Conform site-ului pofta-buna.com, Gina Bradea adaugă în ciorba de perișoare și un os la fiert sau niște supă de oase, care oferă o aromă desăvârșită. În privința perișoarelor, pentru a ieși pufoase și gustoase, bucătăreasa amestecă bine carnea cu mână. Ulterior adaugă 1-2 linguri de apă rece și amestecă cu mâna bine, aproximativ 5 minute, până când carnea devine mai umflată și fină. De asemenea, este bine să alegeți carne ceva mai grasă, iar dacă aveți carne de vită sau pasăre, se adaugă niște grăsime sau 2-3 linguri de ulei.
Sursă text: Click!