MENIU

CIA: Cele mai haioase răspunsuri pe Twitter oferite de CIA utilizatorilor

Rețelele de socializare au milioane de utilizatori în toată lumea, printre care și Agenția Centrală de Informații a SUA. Pentru a trezi interesul utilizatorilor Twitter, CIA s-a avântat serios în lumea rețelelor de socializare, fiind deosebit de activă pe Twitter, prin glume și postări haioase, invitații la sediul agenției pentru un "selfie" sau discuții despre rapperul Tupac Shakur, potrivit AGERPRES.

Una dintre cele mai recente postări pe contul agenției oferă răspunsuri la cele mai interesante cinci întrebări adresate CIA de alți utilizatori de Twitter.

Thanks for making our first month on @Twitter great! Today we take 10 mins to answer 5 of the top questions you've asked. #twitterversaryJuly 7, 2014

Un utilizator a întrebat dacă CIA știe unde se află rapperul Tupac Shakur. Răspunsul primit a reușit să fie vag, făcând abstracție de faptul că rapper-ul este mort din 1996: "Nu, nu știm unde se află Tupac Shakur".

 No, we don't know where Tupac is. #twitterversaryJuly 7, 2014

Celebra actriță Ellen DeGeneres, gazda 'The Ellen Show', a intrat de asemenea în această conversație întrebând dacă cei de la CIA au urmărit ultima sa emisiune. Răspunsul primit a fost negativ, dar vedeta de televiziune a fost invitată la sediul CIA pentru un 'selfie'.

Sorry for not following you back @TheEllenShow. But if you visit us maybe we can take a selfie? #twitterversaryJuly 7, 2014