MENIU

Chinezii care încearcă să te facă să uiți de Huawei: ce telefon au lansat acum

În timp ce Huawei are probleme mari, în scandalul cu America, alți chinezi încearcă să profite. E cazul Lenovo, care a anunțat un nou telefon cu care speră să aibă succes la tineri. Chiar dacă majoritatea adolescenților visează la cel mai nou iPhone, cei de la Lenovo speră să-i convingă să aleagă alt telefon. În cel mai rău caz, măcar este suficient de ieftin încât să nu-ți pară rău de bani.

Lenovo Z6 Youth Edition, așa cum e denumit noul telefon, va fi comercializat în anumite colțuri ale mapamondului sub numele Z6 Lite. Telefonul folosește un un procesor Snapdragon 710 de la Qualcomm. În funcție de buget poate fi cumpărat în versiunile: 4GB sau 6GB RAM și 64GB sau 128GB de spațiu.

Spațiul de stocare poate fi extins prin intermediul unor carduri microSD de până la 256GB.

Carcasa este realizată din aliaj de magneziu, același material pe care chinezii îl folosesc pentru carcasa laptopurilor ThinkPad din portofoliu. În privința culorilor, îl vei putea cumpăra cu unul din două finisaje, Knight Black și Stardust.

Desigur că are Android și folosește un ecran de 6,3 inci cu un raport de aspect de 19,5:9, o rezoluție de 2340 x 1080 și suport pentru conținut HDR10.

Ce preț are noul telefon Lenovo

Camera frontală de 16 megapixeli este ascunsă într-o crestătură discretă sub formă de picătură. Pe spate, se regăsesc trei camere principale. Cea mai importantă este de 16 megapixeli cu F/1.8, pentru telephoto vei profita de o cameră de 8 megapixeli cu F/2.4, în timp ce imaginile wide, cu un câmp vizual larg, sunt de 5 megapixeli cu F/2.2.

Poate face fotografii cu un zoom hibrid de 8X.

Are și scanner de amprentă, poziționat pe spate, iar bateria este de 4.050mAh și se încarcă rapid la 15W. Are și mufă de căști. Prețul de achiziție începe de 174 de dolari pentru varianta cu 4GB RAM și 64GB de spațiu și sare până la 246 de dolari, dacă optezi pentru versiunea cu 6GB RAM și 128GB de spațiu.

Sursa

Mai multe articole despre:
telefon Lenovo Android Huawei