MENIU

Chin și Iad dacă ajungi să ai partener de viață un bărbat din această zodie!

Calitățile zodiei se pot dovedi și dezavantaje

Chiar dacă predestinarea astrală este influențată de mulți alți factori, este bine să știți că este posibil ca bărbații aflați sub aceste semne zodiacale să aibă obiceiul de a-și tratat partenerele și chiar să le transforme viața într-un chin.

Sigur că dragostea este oarbă și s-ar putea să te trezești într-o legătură plină de pasiune chiar cu acel tip pe care ar trebui să îl ocolești. Totuși, poate că o dezvăluire nu-ți strică, respectiv care este bărbatul din zodiac care îți poate transforma viața într-un chin,  scrie DIva Hair.

În această privință, părerile sunt împărțite, pentru că totul depinde de ce aspecte iei în considerare. De exemplu, Berbecul este mult prea gelos și egocentric, Scorpionul și Gemenii sunt adesea infideli, Taurul este foarte posesiv și încăpățânat, iar Peștii pot fi de-a dreptul dependenți.

Cu toate acestea, bărbatul Fecioară, în ciuda calităților extraordinare pe care le are, numai o femeie extrem de puternică sau care nu dă prea multă greutate lucrurilor îi poate face față.

Bărbatul Fecioară nu este un ”băiat rău” ca Scorpionul, nici un partener posesiv ca Berbecul ori Taurul. Dar are alte defecte, care pot transforma viața femeii de lângă el într-un chin.

 
Mai multe articole despre:
horoscop zodii incompatibile zodiac astre