MENIU

Cele trei zodii protejate de divinitate. Atrag oamenii ca un magnet

Cele trei zodii protejate de divinitate. Atrag oamenii ca un magnet

E adevărat că norocul ni-l facem singuri, dar sunt şi zodii care beneficiază de un ajutor suprem, de natură divină. Fie că impresionează prin caracteristicile lor fizice, fie că par să dezvolte o legătură mistică cu alte lumi, aceste semne trebuie să aibă "pile" la divinitate, pentru că altfel nu ne explicăm de ce sunt altfel faţă de noi, muritorii de rând.

Leu

Încă din mitologia străveche, Leul a fost pus sub protecţia celui mai puternic zeu, Jupiter (Zeus). Aşa cum Jupiter era conducătorul Olimpului, Leul a fost trimis pe pământ ca un rege al semnelor zodiacale.

De aceeaşi protecţie se bucură nativul şi din partea divinităţii. Atunci când îi percepi strălucirea de sorginte divină, pasul mândru şi când iei contact cu firea sa focoasă, dar generoasă, simţi că a fost atins mai mult decât noi, muritorii de rând, de forţele supreme.

Nativa din Leu trăieşte intens şi nu se teme de nimic, dar rareori intră în bucluc, tocmai datorită protecţiei divine de care se bucură. Oamenii sunt atraşi de ea ca un magnet, cu toate că nu este cea mai frumoasă reprezentantă a zodiacului. Cel mai probabil, atingerea divinului este cea care îi asigură o armată de admiratori, gata oricând să îi proslăvească fiecare gest şi să îi venereze fiecare pas. Citește continuarea

 

Mai multe articole despre:
horoscop