MENIU

Cele mai hot poziţii sexuale pentru fiecare zodie

Fiecare zodie are diferite preferinte sexuale. In timp ce zodiile de foc sunt in general foarte pasionale si spontane, cele de aer sunt lipsite de inhibitii si vor sa incerce ceva nou, cele de pamant vor intensitate, iar cele de apa sunt romanticele incurabile care cauta conexiune spirituala, nu doar sex. 

Afla care sunt cele mai hot pozitii sexuale pentru fiecare zodie!

Cele mai hot pozitii sexuale pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecul este una dintre cele mai kinky zodii. Fiind guvernat de Marte, nativul nascut in acesta zodie este o persoana cu o energie sexuala agresiva. Un Berbec nu poate fi satisfacut decat prin sex dur si intens. De obicei ii place sa domine, insa ii place si ca cealalta persoana sa se miste in voie. Pozitia preferata a Berbecului este doggy style, dar este dispus sa faca orice experiment in dormitor, pentru ca este o fire indrazneata si aventuroasa. 

Taur

Taurul are un libido de nestavilit, desi la prima vedere pare o persoana foarte „cuminte”. Un Taur isi va surprinde jumatatea cu partide de sex incredibile. Este foarte sensibil la atingerile fine si sarutarile lente si intense. Prefera pozitiile care ii permit sa se uite in ochii persoanei dragi atunci cand are orgasm. Totodata, Taurul este uneori cam lenes si prefera ca jumatatea lui sa faca toata „treaba” in pat. 

 

Gemeni

Pentru Gemeni, comunicarea este totul, chiar si in pat. Ei nu concep sa faca sex fara dirty talk si fara sa aiba contact vizual cu cealalta persoana. Creativitatea in pat este esentiala pentru nativii acestei zodii de aer. Ei vor opta pentru pozitii sexuale creative, in locuri inedite. 

 

Rac

Fiind guvernat de Luna, Racul este o zodie romantica, pentru care numai iubirea este generatoare de energie sexuala. De multe ori apeleaza la pozitia misionarul pentru ca apropie partenerii. In functie de dispozitia in care se afla, Racul va avea fie partide de sex incendiare si dure, fie romantice si lente. Cel mai adesea, are nevoie de conexiune emotionala pentru a avea un orgasm de neuitat. 

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop poziţii sexuale