MENIU

Cele mai fierbinți scenarii de preludiu

Scenarii pentru preludiu

Ultimele studii arată că preludiul nu mai este important, iar partenerii au nevoie doar de şapte minute ca să fie satisfăcuți. Cu toate acestea, specialiştii atenţionează că pe lângă rolul său de stimulator, preludiul apropie mai mult partenerii şi-i ajută să se descopere mai bine. Iată cele mai reuşite scenarii de preludiu pe care le poţi pune în practică oriunde te-ai afla.

Imaginaţi-vă că sunteţi la prima întâlnire

Sexologii spun că nimic nu pigmentează mai bine viaţa sexuală decât elementul de noutate. Iar cel mai incitant lucru este, susţin aceştia, să vă imaginaţi că sunteţi la prima întâlnire. Prin urmare, încercaţi să vă comportaţi ca şi cum urmează să faceţi dragoste pentru prima dată.

Astfel, daţi mai multă atenţie atmosferei. Puteţi alege, de exemplu, o cameră de hotel. Nu o încărcaţi cu prea multe lumânări şi nici nu ardeţi prea multe beţişoare parfumate. Este posibil ca din cauza mirosului de la lumânări, atmosfera să devină irespirabilă şi să vă taie pofta de sex.

În ceea ce priveşte vestimentaţia, alegeţi să fiţi, de exemplu, diferite personaje din lumea reală sau din cea a filmului. De exemplu, închipuiţi-vă că sunteţi, poliţistul şi suspecta sau Bonnie şi Clyde, din filmul cu acelaşi nume. De asemenea, aveţi grijă ca pe fundal să se audă o melodie de dragoste, care vă face plăcere amândurora.

Află continuarea articolului pe clicksanatate.ro

Mai multe articole despre:
dragoste sex cuplu preludiu sexualitate