MENIU

Cele mai bune momente pentru a face sex, în funcţie de ceea ce vrei să obţii

Cele mai bune momente pentru a face sex, în funcţie de ceea ce vrei să obţii

Sexul are multiple beneficii, dar şi multiple scopuri. Spre exemplu, dacă vrei să ai un orgasm puternic trebuie să faci sex în alt moment decât atunci când vrei ca partida să dureze mai mult.

Deşi pare un mare “turn off” ideea de calendar sexual, există anumite momente din lună în care sexul este diferit faţă de altele. Dincolo de satisfacţia sexuală şi emoţională, sexul poate genera anumite trăiri uneori, alteori alte trăiri.

1. Când vrei să ai orgasm puternic

Deşi nu asociezi ciclul menstrual cu o partidă bună de sex, medical este dovedit că o femeie are orgasm mai puternic în timpul contactului sexual care are loc chiar cu o zi înainte de a-i veni menstruaţia. În acel moment, acumularea de sânge de la nivelul uterului face ca întreaga zonă genitală să fie mai sensibilă, de la vagin, la labii, la clitoris căci şi acestea reţin mai mult sânge în ţesuturi. Cu cât ţesutul este mai bine irigat, cu atât sensibilitatea creşte şi cu atât orgasmul este mai puternic.

2. Când vrei ca partida să dureze mai mult

O partidă de sex durează mai mult atunci când cei doi parteneri au timp să se bucure de ea. Aşadar, în cursul săptămânii, seara, înainte de culcare, cel mai probabil ea va fi scurtă pentru ca amândoi partenerii numără orele de somn până a doua zi. Cel mai bun moment pentru o partidă de sex mai lungă sunt zilele libere.

3. Când vrei să-ţi înnebuneşti partenerul

După cum a observat orice femeie activă sexual şi ştie fiecare bărbat, reprezentanţii sexului tare se trezesc dimineaţa cu penisul în erecţie. Acesta este cel mai bun moment pentru o partidă extrem de excitantă pentru el. Chiar dacă nu eşti mare fană a sexului matinal, pune-ţi ceasul să sune cu 10 minute înainte de ceasul lui, trezeşte-te, du-te la baie să te aranjezi un pic şi “dă-i tu trezirea” aşa cum se cuvine. Va fi peste măsură de încântat şi excitat.

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
sex cuplu