MENIU

Cele mai bune jocuri și jucării pentru a anima petrecerea aniversară a copiilor (P)

Petrecerile copiilor sunt printre acele ocazii care ne-au marcat amintirile din copilărie. Este atât de plăcut să ne întoarcem în timp și să ne amintim toată distracția pe care ne-am avut cu micii noștri prieteni, nu-i așa? De aceea cunoaștem importanța de a oferi momente ca acestea pentru micuții noștri! Dacă începi să organizezi ziua de naștere a copilului tău, ce zici să începi cu partea distractivă și să alegi jucării care să garanteze distracția copiilor?

Bazin cu bile

Un clasic pentru petrecerile copiilor! Lucrul tare este că are opțiuni pentru toate dimensiunile și spațiile. Pentru mamicile cărora le place să facă totul acasă, puteți chiar să înconjurați un spațiu și să-l umpleți cu bile de plastic. Practic si economic. Cărui copil nu îi place să se joace de-a v-ați ascunselea într-o groapă de mingi? Imaginația nu are limite!

Trambulină

Da, copiilor le place să sară, să facă tumbe și să facă pirueta în aer ore și ore în șir. Aveți nevoie doar de o plasă de siguranță și un adult care supraveghează. Nu aveți nevoie de jucării copii sofisticate pentru a îi distra pe cei mici, iar trambulina este o dovadă reală a acestui lucru.

Tobogan gonflabil

Dacă aveți puțin mai mult spațiu, toboganul gonflabil este cea mai bună alegere pentru ca cei mici să petreacă într-un mare stil. Dacă alegeți un tobogan gonflabil pe lângă alte jucării copii, o să observați că nu o să îi mai puteți lua pe cei mici de acolo. Este o atracție mare, pe care toți cei mici o iubesc și îi distrează foarte tare.

Tobogane

Indiferent de tip: copiilor le plac toboganele! Puteți instala de la cele mai simple din plastic până la un mic loc de joacă, care amestecă un tobogan cu alte jucării. Dar este important de reținut că, dacă alegi să construiești un loc de joacă cu jucării de fier, pentru a-i ține pe cei mici în siguranță, este important ca acestea să fie bine montate în pământ! Așadar, în acest caz concret, când utilizăm jucării de fier pentru locul de joacă pentru copii, este valabil doar dacă petrecerea este la tine acasă, pentru ca micuțul tău se poate bucura cu adevărat de toate.

Castel gonflabil

Opțiune pentru toate vârstele, castelul gonflabil este un loc în care micuții noștri își pot folosi imaginația, să sară, să alerge și să se distreze copios! Toate acestea în timp ce părinții sunt calmi, până la urmă, întregul mediu al acestui spațiu de joacă este căptușit și închis cu pereți gonflabili. Este necesar poate doar un adult care să supravegheze. Nu uitați să luați celor mici și alte jucării copii cu care să se distreze în castelul gonflabil, precum săbii din polistiren sau spumă, scuturi, coronițe etc.

Loc de joacă pentru bebeluși

Este întotdeauna plăcut să amenajezi un spațiu în care părinții să-și lase copiii mici. Pe lângă un adult responsabil, va trebui să ai jucării sigure și potrivite pentru bebeluși. Fără jucării copii mici sau cu piese care se desprind. O modalitate excelentă de a asambla acest mediu este să te gândești la cele care stimulează coordonarea motorie și vederea. Ca de exemplu: blocuri de construcție, covorașe EVA cu cifre și litere, bile colorate de diferite dimensiuni medii sau mari etc.

Căsuță din lemn

Ca și păpușile, o casă simplă din lemn poate fi suficientă pentru a garanta ore de joacă. Ce zici de a aranja un adevărat ceai de după-amiază pentru micii oaspeți? Poți profita și pune înăuntru o masă și scaune, sau chiar o bucătărie din plastic, astfel încât copiii să uite de timp și să se concentreze doar pe distracție! Acest tip de loc de joacă și jucării copii le permite celor mici să își lase imaginația liberă și să se joace prin imitație. Însă, dacă locul petrecerii este mai compact, atunci casa poate fi din cele mici, făcute pentru păpuși. Astfel, păstrați bucuria și vă asigurați că petrecerea este o reușită!

Mai multe articole despre:
casuta lemn jocuri copii jucarii