MENIU

Cel mai AROGANT miliardar de pe Instagram. Vezi cu ce se laudă!

Dhar Mann, cel mai arogant miliardar de pe Instagram

Vila de lux, cele mai scumpe boliduri, ceasuri si incaltaminte excentrice si teancuri de bani aruncate in stanga si-n dreapta. Cam acesta este stilul de viata al celui mai arogant miliardar de pe Internet.

La nici 30 de ani, Dhar Mann este proprietarul companiei WeGrow, vanzatoare de produse care ii ajuta pe cultivatorii de cannabis sa creasca marijuana medicala. Americanul si-a deschis prima afacere pe cand avea doar 19 ani, o firma de inchirieri de masini de lux. Din 2008, a inceput sa fie interesat de afacerile cu hidroponice dupa ce a urmat el insusi un tratament cu marijuana medicala, iar in 2010 si-a deschis primul magazin de profil. De atunci, compania lui s-a raspandit in mai multe state din SUA, iar afacerile par sa ii mearga de minune.

Dhar Mann nu se sfieste sa le arate si altora succesul sau si posteaza pe contul personal de Instagram poze cu cele mai noi si mai luxoase achizitii. De la ceasuri si pantofi, pana la masinile si incaperile luxoase din vila sa, toate sunt fotografiate ostentativ de miliardar si insotite de comentarii care mai de care mai arogante.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.