MENIU

„Ceasul MORȚII”, aplicația care folosește Inteligența Artificială pentru a-ți prezice data decesului

„Ceasul morții”, o nouă aplicație care folosește inteligentă artificială, a devenit populară prin faptul că ar prezice data morții. Chiar dacă la prima vedere pare ceva macabru sau o înșelătorie sinistră, aplicația face o serie de estimări în funcție de stilul tău de viață și, practic, te poate ajuta să corectezi obiceiurile nesănătoase.

Pentru 40 de dolari pe an, cei care doresc să primească veștile mai puțin plăcute pot descărca „Ceasul morții”. Aplicația va pune o serie de întrebări despre sănătatea și obiceiurile sociale, în urma cărora poate prezice nu doar anul, ci și data exactă a morții unei persoane, împreună cu vârsta biologică actuală, scrie doctorulzilei.ro.

„Ceasul morții” poate prezice cu exactitate anul și dat morții

„„Ceasul morții” („Death Clock”, în engleză, n.red.) reprezintă trecerea către Medicine 3.0, în care indivizii sunt echipați cu cunoștințe cuprinzătoare despre sănătatea lor și încurajați să-și gestioneze în mod proactiv starea de bine pentru a se bucura de o viață mai lungă și mai sănătoasă”, a afirmat creatorul său, potrivit NY Post.

Intenția sa este de a servi drept un semnal de alarmă, înainte de a fi prea târziu pentru a face schimbări semnificative.

Aplicația va crea apoi un „plan de longevitate” personalizat cu modificări sugerate în stilul de viață și lucruri care merită aduse la cunoştinţă medicilor persoanei respective.

Testele de sânge, profilele genetice și alte documente personale de sănătate pot fi, de asemenea, încărcate în aplicație.

 

Mai multe articole despre:
ceasul morti aplicatie AI prezice data deces