MENIU

Cea mai pasională zodie din horoscop: iubește cu toată ființa

Pasiunea este esențială în viața unui cuplu, fiind unul dintre factorii care asigură longevitatea relației. Fiecare dintre noi ne dorim ca iubirea nebunească de la început să nu se estompeze niciodată. Un singur nativ din horoscop are toți așii în mânecă atunci când vine vorba despre romantism și găsește mereu modalități inedite de a condimenta lucrurile între el și partener.

Îți spune mereu că te iubește, te copleșește cu sărutări, te răsfață zilnic și te complimentează? Cel mai probabil ai întâlnit o persoană născută sub semnul astrologic al Taurului. Acest nativ cu exterior dur și suflet de copil are capacitatea de a-l face să se simtă unic pe partener și își exprimă iubirea fără rețineri. Această zodie pare că este un personaj dintr-o comedie romantică pentru că aplică deseori  în viața de cuplu tactici pe care le vezi doar în filme.

Are un sex appeal debordant și un șarm nativ, ce îl ajută să cucerească rapid persoana de care se simte atras. Taurul nu acționează impulsiv în sectorul amoros, spre deoserbire de celelalte aspecte ale vieții sale, ci îi oferă "câte puțin" celui de lângă el, făcându-l să își dorească din ce în ce mai mult. 

Taurul poate părea reținut și prea formal la începutul relației, însă are nevoie de ceva mai mult timp pentru a se asigura că rezonează 100% cu partnerul său. Când consideră că a fost depășit acel prag își va arăta adevărata personalitate și îți va dovedi că este un adevărat profesionist în intimitate. 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop dragoste