MENIU

Cea mai infidelă zodie - fugi de ea dacă vrei o relație sănătoasă! Horoscopul veninului

Dacă vrei să afli care este zodia care înșală cel mai mult, atunci trebuie să știi că sunt câțiva nativi în topul celor care frâng inimi. Unii o fac de curiozitate, alții nu se pot abține, iar altora nu le pasă de sentimentele celor din jurul lor. Însă, toți au în comun tendința de a fi infideli.

Zodia care înșală cel mai mult și care câștigă primul loc în topul trădătorilor pe plan sentimental este una la fel de instabilă în toate planurile vieții de zi cu zi. Se plictisește repede, atât în relațiile amoroase, cât și pe plan profesional. Riscă mult și se aruncă adesea cu capul înainte.

Este vorba despre zodia Gemeni. Este tot timpul în căutarea aventurii, inclusiv în viața amoroasă. Își dorește constant ceva nou și se plictisește după un timp scurt. Poate să mintă cu zâmbetul pe buze și nu are prea des remușcări în privința acțiunilor sale. 

Acest nativ este un excelent orator și poate manipula foarte ușor persoanele din jur. Când i se aduc reproșuri, preferă să se distanțeze în loc să își justifice acțiunile.