MENIU

Ce spune ora la care te TREZEȘTI în timpul nopții despre problemele tale. ATENȚIE mare după ora 3!

Acordă mare atenție atât orelor de son, cât și de nesomn

Să ne mai trezim noapte, din diverse motive, uneori greu de identificat pe moment, nu este ceva neobișnuit în viața nimănui. Sigur, dacă se întâmplă noapte de noapte, este evident că avem o problemă care nu suferă amânare. Unii specialiști susțin că ar putea exista o legătură între intervalele orare nocturne la care ne trezim și diverse genuri de probleme.

Te trezești între 9 la 11, practic la scurt timp după ce ai adormit 

Poate indica un stres recent. Cel mai probabil, sunteți adesea nervos. Psihologii recomandă în astfel de situații să vă relaxați mai des și să vă decongestionați mintea.


Te trezești între 11 seara și 1 dimineața

Cel mai probabil, treci printr-o mare dezamăgire sentimentală. Acesta este momentul de activitate al vezicii biliare, deci din punct de vedere fiziologic poate exista probleme cu ea. Vor ajuta afirmațiile pozitive și atitudinile optimiste în viață.

Te trezești între 1 și 3 dimineața

Denotă o furie reprimată. În acest interval orar este implicat meridianul energetic asociat cu ficatul. Filosofia naturală chineză justifică această emoție prin excesul de energie "yang".

TE TREZEȘTI ÎNTRE 3 ȘI 5 DIMINEAȚA

Acest interval de timp este asociat cu plămânii și sentimentul de tristețe. Există o opinie că dacă trezirea dvs. are loc exact între 3 și 5, atunci Forțele Superioare încearcă să comunice cu conștiința dvs.

Te trezești între 5 și 7 dimineața

Dacă nu sunteți matinal din fire și nici nu vă treziți cu gândul la serviciu, o trezire timpurie poate indica prezența unor blocaje psihologice. Dacă nu trebuie să vă ridicați atât de devreme, încercați să faceți un duș cald și o întindere ușoară a mușchilor.

Mai multe articole despre:
te terzesti noaptea la ce ora probleme stres moartea