MENIU

Ce spune forma buzelor despre tine. Testul personalității: trădează adevăruri dureroase - punctele slabe

Un test simplu poate să dezvăluie ce personalitate ai în funcţie de forma buzelor. Ai buzele pline sau subţiri? Buza superioară este mai plină decât cea inferioară sau invers?

Forma buzelor tale poate să arate celorlalţi secrete psihologice și anumite trăsături de personalitate definitorii. Plinătatea și grosimea buzelor spun mai multe despre o persoană decât şi-ar dori aceasta. Dacă te întrebi care este cea mai atractivă formă a buzelor, experții în cosmetică spun că este vorba despre aceea în formă de arc de cupidon.

Mărimea şi forma buzelor demonstrează ce fel de persoană ești sau ai în faţă, dar şi modul în care o persoană comunică sau gestionează furia. Forma buzelor poate să dezvăluie care sunt punctele slabe sau forte.

Care este forma ochilor tai? Testul care descifrează aspecte neștiute ale personalității

Cei cu buzele subțiri sunt rezervaţi și precauţi

Ai buzele subţiri? Este posibil să fii perceput ca un singuratic. De altfel, te simţi bine în singurătate. Cu toate acestea, personalitatea ta introvertită te face să te bazezi mai mult pe tine însuți şi mai puţin pe ceilalţi, dar te face temător în a-ţi arăta afecţiunea. Femeile care au buzele subţiri se apropie relativ uşor  de oameni noi, într-un grup. Bărbaţii sunt hotărâţi să-şi atingă propriile obiective, ba chiar depășesc așteptările celorlalţi.

Cei cu buzele pline sunt persoane empatice şi pun preţ pe relațiile cu ceilalţi 

Femeile cu buze groase sunt sociabile, extrem de încrezătoare în forţele proprii și curajoase. Bărbaţii sunt foarte generoşi și atenţi în relațiile lor. De asemenea, sunt pasionali și iubesc profund. Persoanele cu buze pline sunt părinţi buni, implicaţi. Au o dorință puternică de a-i proteja pe ceilalți. Natura grijulie și altruistă arată că le pasă de ceilalți. Au tendința de a fi aproape de familia și prietenii lor. Sunt şi iubitoare de distracție și extrovertite. Cu toate acestea, pot fi şi impulsive uneori, vorbesc fără a cântări bine situaţia, ceea ce le poate crea probleme. Încăpățânate, le este destul de greu să se răzgândească atunci când şi-au pus ceva în minte.

Mai multe articole despre:
buze forma buze test forma buze personalitate buze