Ce spune FELUL în care ZÂMBEȘTI despre personalitatea ta. Rămâi mască!
Zambetul fiecarui om este mereu diferit in functie de contextul social si dezvaluie atat punctele tari, cat si slabiciunile acestuia.
Iata patru lucruri inedite pe care zambetul le dezvaluie despre tine fara sa-ti dai seama!
Cat va dura casnicia ta
Durata fericirii in casnicie este strans legata de zambetul tau. Pozele din tinerete, mai ales, si felul in care zambesti in ele pot indicat cat de lunga va fi casnicia ta. Un studiu a demonstrat faptul ca persoanele care zambesc “muscular”, adica cu gura pana la urechi si fac riduri de expresie din cauza zambetului, au mai putine sanse sa aiba casnicii de durate decat cele care zambesc discret, doar din colturile gurii, fara sa li se vada dintii. Pe de alta parte, 25% din cei care nu obisnuiesc sa zambeasca in fotografii risca sa divorteze mai repede decat cei care zambesc discret in poze.
Gradul de fertilitate
Pare improbabil ca un zambet sa indice cate sanse ai sa procreezi, dar mai multe studii au aratat ca in cazul femeilor zambetul este strans legat de gradul lor de fertilitate. Spre exemplu, femeilor care au probleme cu gingiile le ia cu doua luni mai mult timp sa ramana insarcinate decat femeile care nu au probleme gingivale. Unde intervine zambetul in aceasta ecuatie? Persoanele care au probleme cu dintii zambesc mai putin si mai discret in poze, spre deosebire de cele care au dintii sanatosi si nu se sfiesc sa-i arate. Pe de alta parte, problemele gingivale sunt adesea intalnite si asociate cu bolile de inima, cu diabetul zaharat de tip II, cu afectiuni respiratorii si cu boli renale. Legatura dintre acestea tine de cresterea numarului de inflamatii in organism care sunt prezenta si in cazul problemelor gingivale.
Cate sanse ai sa castigi mai mult bani
Un zambet discret pe chipul unui adolescent poate fi un indicator al nivelului veniturilor pe cand va fi adult. Potrivit unui studiu publicat anul trecut, adolescentii care zambesc discret au cu 10% mai multe sanse sa obtina un venit lunar peste medie pana implinesc varsta de 29 de ani, comparativ cu adolescentii care sunt toata ziua buna ziua cu gura pana la urechi, care la varsta de 29 de ani castiga, in medie, cu 30% mai putin fata de venitul mediu, specific varstei.
Vezi mai multe pe lyla.ro.