MENIU

Ce simte un bărbat când dorește o femeie? Cum îți dai seama dacă acționează cu mintea sau cu sufletul

Ce simte un bărbat când dorește o femeie? Cum îți dai seama dacă acționează cu mintea sau cu sufletul

Conform experților în descifrarea comportamentelor, nu există diferențe atât de mari, insurmontabile, între bărbați și femei în ceea ce privește psihologia. Azi încercăm să zdrobim preconcepțiile și îți spunem cum îți dai seama că te vrea, dar și care sunt nevoile tale de la tine. 

Ce simte un bărbat când dorește o femeie: semne că ești aleasa lui

Dacă inima iubitului tău e animată de aceleași sentimente contradictorii, iar mintea sa e plină de tine, cum îți dai însă seama ca ești sufletul său pereche și nu doar o aventură trecătoare? Comportamentul său ți-o va divulga. Semnele de mai jos îți arată că te vrea!

Vezi cum îți dai seama că tu ești cea care l-a pus pe jar!

E sincer cu tine. Dacă îți spune verde în față că ești aleasa sa și că își dorește o relație monogamă și exclusivistă cu tine, de ce mai ai dubii și te întrebi ce simte un bărbat când dorește o femeie?

Vrea să știe totul despre tine. Dacă pur și simplu gravitează în jurul tău și îți pune întrebări nonstop, înseamnă că însemni mult pentru el.

Își ține promisiunile. Nu uită niciun angajament luat către tine și le respectă pe toate cu sfințenie? E clar, e de păstrat.

Îți arată că ești prioritatea sa numărul unu. Nu doar vorbele contează (și poate să le aibă la purtător pe cele mai dulci), dar și faptele. Dacă îți arată constant că ești aleasa sa, nu mai ai de ce să te îndoiești. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
cuplu compatibilitate cuplu