MENIU

Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce

Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce

Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața, la micul dejun îl poți folosi ca bază pentru bolul cu granola. Sau poate fi o gustare excelentă la birou, după masa de prânz, alături de un fruct.

Dacă iubești lactatele, iată ce schimbări pot apărea organism dacă mănânci iaurt zilnic. Specialiștii recomandă ca un adult să consume trei cani de lactate pe zi, inclusiv iaurt, cremă de brânză sau lapte cu conținut scăzut de grăsimi.

Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt

Dacă vrei să îți diversifici dieta și să mănânci mai mult iaurt, ai luat o decizie excelentă! Consumul de iaurt are multe beneficii pentru sănătate. În plus, este ușor de integrat în dieta ta zilnică. Îți poți pregăti un desert sănătos cu iaurt și afine sau îl poți folosi ca dressing în salate.

Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv

Susține sănătatea oaselor

Iaurtul conține mult calciu, zinc și vitamine din complexul B. De asemenea, este o formă concentrată de proteine ​​din lapte. Acest lucru îl face important pentru sănătatea oaselor. Iaurtul din comerț este adesea suplimentat cu vitamina D și poate fi consumat de persoanele în vârstă, care prezintă riscul de a avea o masă osoasă scăzută.

Durata lungă de valabilitate și ușurința de a consuma iaurt îl fac o opțiune de nutriție excelentă pentru zilele agitate, în care nu ai timp să îți organizezi corespunzător mesele.

Citește continuarea aici

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Rețeta ușoară pentru o gustare de vară savuroasă

Mai multe articole despre:
iaurt organism