MENIU

Ce se întâmplă dacă visezi că ţi-a murit mama. Puterea subconștientului

Ce se întâmplă dacă visezi că ţi-a murit mama. Puterea subconștientului

Visele au tot felul de semnificaţii potrivit credinţelor populare. Astfel,  dacă visezi că ţi-a murit mama, înseamnă că de fapt, "i-a murit moartea", adică va avea o viaţă lungă.

Cele mai marcante vise sunt cele in care iti moare o persoana apropiata. Atunci cand ai o astfel de experienta in somn, trebuie sa te intrebi de fiecare data: "Ce reprezinta persoana respectiva pentru mine?". Raspunsul la aceasta intrebare este cheia interpretarii unui astfel de vis morbid.

De exemplu, daca visezi ca iti moare iubitul, este foarte posibil ca subconstientul sa iti spuna ca relatia voastra se destrama. Ceea ce reprezinta el pentru tine - iubirea - sufera o schimbare majora. 

Ce înseamnă când îți visezi părinții murind

Unii oameni își visează părinții murind, deși aceștia sunt încă în viață în realitate. Într-adevăr, este foarte greu să treci peste impactul emoțional al acestui vis. Dar dacă reușești să o faci, ai putea să constați că de fapt el arată că TU ești cel care te-ai schimbat. Dacă tot te mai întrebi ce înseamnă când visezi că moare cineva drag, în cazul acesta părinții tăi, află că acest lucru îți poate indica fie un nou statut în această relație (de exemplu ai devenit mai independentă), fie o altă schimbare substanțială a legăturii tale cu părinții (în bine sau în rău).

Aceeași semnificație o are visul în care îți moare soacra, pentru că, în subconștientul tău, este ”marcată” ca fiind persoană la fel de apropiată pentru tine, cât este și pentru partenerul tău de viață.

Mai multe articole despre:
vis interpretare vise descifrare vise smbol vise