MENIU

Ce se întâmplă dacă amesteci miere cu făină și aplici pe corp! Habar n-aveai de aceste beneficii: te vei simți ca o regină

Miere și făină, beneficii neștiute pentru sănătate/ Captură foto Lyla.ro

Daca ești nemulțumită de silueta ta și îți dorești cu ardoare să scapi de aspectul de coajă de portocală, îți propunem să încerci un truc simplu. Astăzi îți explicăm ce se întâmplă, de fapt, dacă amesteci miere cu făina și apoi o aplici pe corp.

Este unul dintre cele mai banale trucuri, dar care face minuni pentru pielea ta. Ai nevoie de doar doua ingrediente pe care le gasesti usor. Efectele miraculoase se observa cu ochiul liber, dupa primele cinci aplicari de acest fel. Incearca si tu si cu siguranta nu vei regreta!

Ce se intampla daca amesteci miere cu faina si aplici pe corp?

Amesteca 200 de grame de faina cu 150 de grame de miere proaspata si, dupa ce ai obtinut o pasta omogena, aplic-o pe zonele cu probleme.

Este musai, insa, ca stratul aplicat sa aiba o grosime de 0,5 sau chiar un centimetru. Asteapta sa actioneze peste noapte, dupa care clateste cu apa calda. Este indicat, insa, ca acest truc sa fie repetat de cinci ori ca sa vezi rezultate.

Pe lista celor mai populare remedii naturale pentru a elimina celulita se numara cafeaua, datorita cofeinei care stimuleaza circulatia la nivelul pielii si care ajuta la indepartarea toxinelor din zona afectata. Cum actioneaza aceasta? Cofeina impinge in afara depozitele de grasime si netezeste pielea, lasand-o mult mai fina.

De aceea, ar trebui sa amesteci o jumatate de ceasca de cafea macinata, un sfert de ceasca de zahar brun si putin ulei de masline. Aplica sub dus uleiul de masline pe zonele cu probleme, dupa care, cu miscari circulare, freaca bine pielea cu celulita cu amestecul pe baza de cafea. Clateste si repeta tratamentul de doua ori pe saptamana. Nu vei mai avea probleme cu celulita.

Sursă text & foto Lyla.ro

Mai multe articole despre:
faina miere beneficii corp celulita