MENIU

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care a primit "adeverință" de la preot că poate bea un litru de BERE pe zi? Au trecut de atunci 5 ani

Deznodământ neașteptat în cazul bărbatului care a devenit, pentru scurt timp, vedetă națională, ca urmare a faptul că preotul local i-a dat "adeverință" că poate bea un litru de BERE pe zi. Au trecut de atunci 5 ani, iar viața protagonistului s-a schimbat.

Chiar dacă 2019, când povestea a ajuns pe prima pagină presei, gestul preotului Marian Crainic nu a fost privită cu ochi buni de superiorii săi, efectul se pare că a fost unul benefic.

Bărbatul care a jurat în biserică să respecte angajamentul consemnat în "adeverință" a reușit să evite un divorț ce părea iminent, iar acum are o căsnicie frumoasă și a scăpat de patima alcoolului, potrivit BZI.

Berea preoților bavarezi, CURA miraculoasă de slăbire. Secretul rețetei este păstrat cu sfințenie

La 5 ani de la semnarea acelui jurământ solemn, părintele Marian Crainic este pensionar și a povestit cât de eficient a fost angajamentul luat de enoriașul care se lupta cu viciul alcoolului.

„Avea vreo 40 de ani și probleme cu alcoolul, era și în prag de divorț. Prin acea adeverință am încurajat dorința lui, apoi m-am rugat pentru el timp de mai multe zile. L-am întâlnit recent pe drum și l-am întrebat ce relație mai are cu băutura și mi-a spus că e bine, reușește să se abțină, ceea ce m-a bucurat”, a povestit Marian Crainic.