MENIU

Ce să faci și ce să nu faci după o partidă de sex

Sexul reprezintă o experiență absolut magică, minunată, indiferent dacă ține o oră sau doar câteva minute. Iar comportamentul nostru după astfel de momente fierbinți ține de o anumită etichetă, la fel că în viață.

 Dacă ții la propria-ți reputație, dacă vrei să nu faci magia să dispară, iată ce trebuie și ce nu trebuie să faci după o partidă de sex:  
 Sfaturi pentru EL:  
 1.  Te poți autofelicita în gând dacă ai motive s-o faci
 În cazul în care vezi că parteneră ta e toată un zâmbet, e clar: te poți bate pe umăr încurajator, înseamnă că ai făcut o treabă minunată.  
 2. Fă-o să se simtă iubită și după ce ați terminat
 Încearcă să nu adormi imediat sau să te întorci cu spatele sau să fugi prea repede la baie. Fă-o să se simtă dorită și exprimă-ți interesul în ceea ce o privește și după finalul unei partide de sex.   
 3. Arată-i că o înțelegi și că ești cooperant
 Exprimă-ți acordul vizavi de tot ceea ce-ți cere și încearcă să înțelegi cât mai bine mesajele. Grijă mare la cât ești de obosit, un moment de neatenție te poate face să dai un anumit răspuns care să creeze confuzie.  
 4. Arată-te interesat de dialog
 Acordă atenție vorbelor ei și după sex. Interesul față de ceea ce are ea de spus o poate determină să-ți acorde permisiunea pentru un binemeritat somn.
 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Mai multe articole despre:
sfaturi sex cuplu