MENIU

Ce să faci ca să nu pierzi un bărbat în funcție de zodie

Ce să faci ca să nu pierzi un bărbat

Dragostea ne face să nu mai ținem cont de multe aspecte, să ne urmăm inima oriunde ne duce și să fim vulnerabile fără a ne fi teamă că cineva ne-o va frânge. Da, iubirea chiar are puterea de a face toate aceste lucruri și doar o persoană care știe ce este dragostea adevărată poate să o confirme!

Totuși, uneori sentimentele nu sunt împărtășite, iar cel de lângă noi poate aștepta mai multe din partea noastră pentru a ne iubi. Din acest motiv, trebuie să știi exact ce să faci ca să nu pierzi un bărbat, în funcție de zodia ta. Ești curioasă care sunt trăsăturile ce te pot ajuta să sucești mințile unui tip pentru totdeauna? Află mai jos!

Iată ce trebuie să faci ca să nu pierzi un bărbat!

Berbec

Plictiseala este principala cauză care face un bărbat să se îndepărteze de tine. Pentru a nu-l pierde, încearcă să îi menții interesul aprins. Surprinde-l mai mult cu activități ieșite din comun, așa cum este răsăritul de la 4 dimineața sau excursiile spontane. Încurajează-l și oferă-i energia de care are nevoie pentru a merge mai departe.

Taur

Pentru a nu pierde un bărbat, trebuie să împarți aceleași valori și scopuri în viață cu el, dar și să poată avea încrederea în tine. Oferă-i iubire, o casă, siguranță și fii sinceră în legătură cu sentimentele tale. Folosește-te de senzualitatea ta pentru a-i suci mințile și surprinde-l cu cine romantice, mâncare bună și vinuri alese.

Gemeni

Încearcă să oferi mai multă libertate jumătății tale. Ajută-l să fie o persoană mai bună și înțelege-l atât la nivel fizic, cât și la nivel spiritual. Știi că nimeni nu poate să îl vrăjească mai bine decât tine și să îl incite doar din câteva vorbe. Ești flexibilă și adaptabilă și din acest motiv știe că te vei simți bine indiferent de locul în care vă veți afla. Oferă-i câte ceva din atitudinea ta pozitivă și vei vedea că va rămâne alături de tine pentru tot restul vieții.

Citește continuare pe divahair.ro