MENIU

Ce reacție a avut Elena Lasconi când a aflat că fiica sa are relații cu alte femei

Elena Lasconi si Mirabela Dauer, la un concert organizat la Câmpulung Muscel

Elena Lasconi pare să fi revenit la sentimente mai bune față de fiica sa, după scandalul uriaș dintre cele două, provocat de declarațiile publice ale primarului din Câmpulung Muscel. Chiar dacă recunoaște că a fost șocată de faptul că fiica sa este într-o relație cu o altă femeie, Lasconi afirmă că a reușit să depășească acest moment. Disputa publică dintre mamă și fiica a pornit tocmai de la faptul că Elena Lasconi s-a declarat în favoarea familiei tradiționale, o poziționare considerată anti-LGBT.

Invitată într-o emisiunea TV, Elena Lasconi a explicat că anunțul fiicei sale a venit ca un șoc, pentru că nu avea niciun indiciu în acest sens. ”Nu știam. Nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri, după o viață în care muncești de îți sar capacele. (...) Nu am știut, nu am urmărit-o pe rețele, pentru că vorbesc cu ea și am vorbit doar de relații cu bărbați. Ăla e un subiect închis pentru mine, nu vreau să mai vorbesc despre asta. Fata mea e fata mea și va rămâne așa orice s-ar întâmpla.

Vă dați seama că după ce am bolit două zile, nu am avut putere să mă ridic în picioare.

Oana Lasconi anunță că și-a schimbat orientarea: Sunt pansexuală


Nu vreau să mai vorbesc, dar suntem ok, suntem mamă și fiică. Poate că unii cred că au rețeta perfectă pentru a fi părinți, dar iată că eu sunt vulnerabilă. Dacă nu aș fi vulnerabilă, nu aș ști să iubesc.

Tot timpul mă simt mândră de fiica mea. E o fată extrem de deșteaptă, e foarte inteligentă și conectată la tot ce se întâmplă în lume”, a spus Elena Lasconi.

Din monumentul în care s-a pronunțat favorabil demersului privind familia tradițională și chiar a afirmat că a vot favorabil la referendumul convocat în acest scop, Elena Lasconi a intrat în conflict cu liderii USR.

Edilul a fost retras de pe lista de candidați la europarlamentare, apoi a demisionat cu scandal din funcțiile de conducere pe care le-a avut și, cel mai probabil, va părăsi partidul.

Elena Lasconi, demisie cu scandal de la șefia USR: "Mi-e scârbă!" - SURSE