MENIU

Ce NU trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun? Este extrem de important

Masa de Crăciun

Există anumite lucruri care nu trebuie să-ți lipsească de la cina de Crăciun. Și nu ne referim la buna dispoziție! 

Îți venim în ajutor chiar acum, pentru a ne asigura că ai totul pregătit până la ultimul detaliu.

1. Decorațiunile de Crăciun. Nu uita de servețelele tematice, crenguțele de brad și lumânărelele care să vă introducă pe toți în spiritul sărbătorilor. Detaliile mici transformă o cină banală într-una de neuitat pentru întreaga familie.

2. Colindele. E perioada în care se ascultă colinde, așa că nu ezita să le lași să cânte în surdină, în timp ce mănânci din preparatele delicioase alături de cei dragi. Atmosfera va fi una frumoasă și caldă.

3. Scobitori. Un detaliu atât de mărunt, dar care poate face diferența. Se întamplă adesea să îți îndrepți atenția către mâncare și cadouri și să uiți de ele, chiar dacă sunt esențiale la cină.

4. O bautură digestivă. Înainte de masă, invitații vor fi încântați să servească un digestiv care să le accentueze apetitul și să le ofere bună dispoziție pe toată durata serii.

5. Câteva preparate fara carne. Este foarte posibil să ai invitați vegetarieni sau care au ținut post și nu vor să treacă direct la friptura de porc sau preparatele tradiționale precum caltaboșul sau toba. Ține cont de ei și prepară o salata și ai grijă să nu-ți lipsească de pe platou legumele și brânzeturile.

6. Ananasul. După atâtea mâncăruri grele, la desert e bine să ai și ceva fresh, ușor, care să fie apreciat de toți cei prezenți la petrecere. Ananasul e o idee perfectă.