MENIU

Ce nu ştiai despre pisica neagră

Ce nu ştiai despre pisica neagră

Imagineaza-ti o zi linistita si relaxanta, soarele straluceste, temperatura este placuta si tu mergi pe strada libera. Din senin vezi o miscare. Este o pisica! O pisica neagra!

In aceasta situatie, multe persoane dau un pas inapoi si incearca sa isi schimbe ruta. De cele mai multe ori, pana si persoanele care nu sunt superstitioase dau importanta unui asemenea eveniment. Ce stim despre pisicile negre?

Locuitorii Statelor Unite, Europei si unei mari parti din Rusia se asteapta sa aiba parte de probleme atunci cand le iese in cale un animal negru.

Britanicii si japonezii sunt siguri ca nu este un semn bun pentru destin sa intalneasca acest animal negru.

Germanii au o gandire mai complicata. Daca o pisica neagra iti taie calea de la dreapta la stanga, trebuie sa te astepti la necaz si probleme mari, daca trece de la stanga la dreapta, succesul iti este garantat.

In multe alte tari, se spune ca daca o pisica neagra trece prin casa ta, va aduce fericire si bogatie in camin. Daca pleaca de la casa ta, nu trebuie sa te astepti deloc la noroc.

In Italia, oamenii au o credinta foarte interesanta, daca o pisica neagra se intinde in patul unui bolnav, acesta din urma va muri.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
pisică pisica neagră