MENIU

Ce inseamna cand visezi sange? Citeste cele mai interesante interpretari!

Multe dintre visele pe care le avem indica faptul ca facem prea multe greseli in viata sau ca ne lipseste ceva, iar subconstientul ne semnalizeaza aceste lucruri.

Problema apare in momentul in care trebuie sa descifram tainele unei trairi experimentate in somn, pentru ca nu sunt atat de usor de inteles, iar semnificatiile psihologice se impletesc cu cele populare si nu fac decat sa creeze confuzie. Unul dintre visele care ofera o stare de neliniste este cel in care apare sange.

Afla ce inseamna cand visezi sange si cate interpretari exista pe aceasta tema!

 Ce inseamna cand visezi sange: interpretari generale

La baza viselor in care apare sange stau mai multe interpretari, asa ca le vom lua pe rand. Inca din cele mai vechi timpuri, sangele este un simbol al vitalitatii si al vietii, iar atunci cand apare intr-un vis, face referire la relatii, temeri si inhibitii.

De obicei, cine viseaza ca sangereaza, inseamna ca are o suferinta emotionala pe care nu o recunoaste in fata celorlalti, deoarece se teme ca va avea parte de umilire.

Daca visezi ca esti ranita si ca te ajuta cineva, inseamna ca vei gasi o solutie pentru a face fata durerii (de natura fizica sau emotionala) pe care o ai in viata reala.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
sânge vise interpretare vise