MENIU

Ce înseamnă când visezi câini

Ti s-a intamplat vreodata sa ai un somn agitat si sa te trezesti mai obosita decat ai adormit? Cu siguranta sunt de vina visele pe care le-ai avut in noaptea respectiva.

Imaginile care ti se arata au diverse interpretari , in functie de circumstantele in care ti se arata simbolurile respective. Unul dintre cel mai des intalnite este cainele, care, in viata de zi cu zi, este asociat cu ideea de prietenie si de loialitate. Cand vine vorba despre oniromantie, insa, lucrurile sunt diferite. Afla si tu, in cele ce urmeaza, ce inseamna cand visezi caini!

Cainele din vis - prieten sau dusman?

Daca visezi un caine cu care te joci si care iti linge mana, inseamna ca cineva din anturajul tau iti este loial. Ca si in viata de zi cu zi, acest patruped simbolizeaza fidelitatea, generozitatea si inteligenta. In schimb, daca animalul te musca, inseamna ca te simti tradata sau ca ti se pregateste o capcana. Asadar, fii foarte atenta la ceea ce urmeaza sa se intample, mai ales daca esti implicata intr-o situatie care poate lua o asemenea turnura.

Acelasi vis in care un caine te musca poate insemna si faptul ca ai senzatia ca viata ta este lipsita de echilibru. Trebuie sa cauti raspunsurile la intrebarile care te macina si sa iei decizia cea mai buna. Astfel, visele de acest tip nu te vor mai chinui noapte de noapte.

Citește articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
câine vise duşman