MENIU

Ce înseamnă când visezi animale. Câinii prevestesc fericire conjugală

Visele cu animale sunt frecvente la unele persoane. Ca orice alt vis, acestea pot fi interpretate în funcţie de animalul pe care îl "vezi".

Dacă visezi un cerb, se anunţă un succes în viaţa ta. Cerbul în vis înseamnă prosperitate şi beneficii, dar şi prieteni buni şi sinceri.

În schimb, dacă visezi o pisică, nu e bine. Pisica înseamnă o înşelăciune, o trădare, un furt. Totuşi, în vis, pisica este şi un simbol al independenţei şi al sexualităţii.

Dacă visezi un cal, înseamnă că eşti o persoană puternică şi virilă. Calul alb prevesteşte o veşte bună, iar calul negru semnifică reuşita într-un plan pe care ţi l-ai propus.

Câinele, în vis, semnifică fericirea conjugală. Şi în acest caz însă, depinde de culoarea patrupedului visat: dacă este alb înseamnă o bucurie nouă, dacă este negru înseamnă că viaţa ţi se va schimba total, iar dacă este roşcat înseamnă că vei avea de dus o "luptă".

Dacă visezi un iepure negru, înseamnă că vei suferi un eşec. Dacă viseză că omori un iepure, vei fi trădat de o persoană din familie, iar dacă visezi că mănânci iepure, înseamnă că o boală se va vindeca.

Ariciul în vis prevesteşte dificultăţi, dar înseamnă şi că eşti o persoană cu sensibilitate mare şi că iei lucrurile foarte persoanl.

Dacă ţi se arată un urs în vis înseamnă că cineva complotează împotriva ta. Este  şi un simbol al luptei, ai forţei şi reînnoirii.

În fine, dacă visezi un elefant, înseamnă că-ţi vrei înfrânge duşmanii.

Sursa: www.vise24.ro