MENIU

Ce faci dacă iubeşti doi bărbaţi în acelaşi timp?

Iubeşti doi bărbaţi în acelaşi timp?

Viata te pune in tot felul de situatii ciudate, iar lucrurile pot lua cele mai ciudate intorsaturi. Te intrebi „Cum am ajuns sa iubesc doi barbati in acelasi timp?" si dupa ce ar trebui sa te ghidezi pentru a face cea mai buna alegere? Citeste aceste sfaturi si gandeste-te care dintre cele doua persoane este mai apropiata de sufletul tau.

S.O.S! Iubesc doi barbati!

Este frustrant sa iubesti doi barbati in acelasi timp si sa nu stii pe care sa il alegi sau sa nu poti sa iei o decizie, pentru ca il vei rani pe unul dintre ei. Ce faci cand inima ta se imparte in mai multe parti? Aceasta este o decizie greu de luat, in special daca esti deja implicata intr-o relatie. Te simti de parca ti-ai insela partenerul si, in acelasi timp, vrei sa-ti oferi ocazia de a incerca ceva si cu celalalt barbat.

Primul pas pe care ar trebui sa il faci este sa te gandesti la calitatile celor doua persoane. Ce iti doresti sa iti ofere un partener si care dintre cei doi se apropie mai mult de idealul tau? De asemenea, cat de bine il cunosti pe al doilea? Esti sigura ca merita sa renunti la relatia ta de lunga durata pentru a incepe un drum neprevazut? Fa o lista si cantareste bine situatia.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.