MENIU

Cazare la mare cu doar 40 de lei pe noapte. „Litoralul pentru toți” vine cu 70% reducere

Vești excelente pentru românii care doresc să se bucure de o vacanță la mare la prețuri accesibile! Programul „Litoralul pentru toți” revine și în acest an, oferind reduceri substanțiale, de peste 70%, pentru sejururile pe litoralul românesc. Turiștii vor putea beneficia de cazare la prețuri incredibil de mici, începând de la doar 40 de lei pe noapte.

Prețuri mai mici la mare

Acest program, organizat anual la sfârșitul sezonului estival, este o oportunitate ideală pentru cei care doresc să petreacă o vacanță la mare fără a-și afecta bugetul. Una dintre cele mai avantajoase oferte se găsește în stațiunea Eforie Nord, unde turiștii se pot caza la un hotel de două stele cu doar 40 de lei pe noapte. Chiar și în stațiunile mai exclusiviste, precum Mamaia, prețurile scad semnificativ, ajungând la doar 77 de lei pe noapte.

Stațiunea Venus, cunoscută pentru atmosfera sa liniștită, oferă camere pentru două persoane la prețuri care pornesc de la 210 lei pe noapte, fără mic dejun. Astfel, turiștii au la dispoziție opțiuni diverse, adaptate fiecărui buget, pentru a-și organiza o vacanță relaxantă la malul mării.

Programul „Litoralul pentru toți” se desfășoară între 1 și 30 septembrie 2024, oferind reduceri importante la cazările din hotelurile de 2, 3 și 4 stele de pe litoralul românesc.

 Potrivit Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), prețurile încep de la 38 de lei pe noapte de persoană, ceea ce reprezintă o reducere semnificativă față de tarifele practicate în sezonul de vârf. Anual, numeroase hoteluri din toate stațiunile litoralului românesc participă la acest program, oferind românilor șansa de a se bucura de soare și mare la prețuri reduse.

„Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță lansarea unei noi ediții a programului social “Litoralul pentru toți”, desfășurat între 01-30 septembrie 2024. Turiștii se pot caza în hotelurile din stațiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, prețuri ce sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon. An de an, hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program”, potrivit comunicatului.