MENIU

Cauza accidentului în care a murit Paul Walker a fost anunţată oficial

<p>Paul Walker</p>

Accidentul în care actorul Paul Walker şi prietenul său, Roger Rodas, au murit pe 30 noiembrie, a fost provocat de viteza excesivă, şi nu de probleme tehnice, a declarat, marţi, şeful Departamentului de poliţie din Los Angeles, la capătul unei anchete care a durat aproape patru luni.

Automobilul roşu, marca Porsche GT Carrera, condus de prietenul lui Paul Walker, fostul pilot de curse Roger Rodas, rula cu o viteză cuprinsă între 129 şi 150 de kilometri pe oră, înainte ca Rodas să piardă controlul asupra volanului şi să se izbească de un stâlp şi de un copac, în Santa Clarita, California, scrie Mediafax.ro. 

"Investigatorii au stabilit că accidentul fatal, produs în urma coliziunii, a fost cauzat de viteza inadecvată la condiţiile de drum", a declarat într-un comunicat Mike Parker, şeful Departamentului de poliţie din Los Angeles.

Paul Walker şi Roger Rodas au murit pe 30 noiembrie, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Rămăşiţele pământeşti ale celor două victime au fost identificate cu ajutorul radiografiilor dentare, întrucât trupurile lor suferiseră arsuri extrem de severe.

Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei "Furios şi iute", confirmă faptul că acesta nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite.

Mai multe articole despre:
accident poliţie a murit cauze Paul Walker