MENIU

Câtă încredere poți avea în partenerul tău, în funcție de zodie

Câtă încredere poți avea în partenerul tău, în funcție de zodie

Partenerul tău este din zodia Gemenilor? Ai auzit, probabil, cât de nestatornic este acest semn, aflat sub oblăduirea vicleanului și schimbătorului Mercur. În plus, natura sa dublă îl face pe nativul Gemeni să nu se dezvăluie niciodată complet și să țină secrete chiar și față de persoanele cele mai apropiate. 

Desigur, dacă iubitul tău este din zodia Gemenilor, vei ști că nu poți avea încredere completă în el. Desigur, uneori, caracterul unei persoane este mai puternic decât influențele astrelor și s-ar putea ca partenerul tău Gemeni să fie cea mai de încredere persoană de pe pământ. 

Dar, statistic vorbind, bărbații Gemeni pot fi destul de duplicitari. Însă nu sunt singurii; în rândurile de mai jos îți dezvăluim câtă încredere poți avea în fiecare zodie în parte. 

Berbec

Bărbatul Berbec este cât se poate de loial, atunci când iubește cu adevărat. Poți avea încredere în ce spune, pentru că nu este capabil să țină un secret. Dacă intenționează să te mintă, se va da imediat de gol. Așa că nu îi încredința lucruri pe care nu vrei să le afle prietenii sau cunoscuții tăi. Dar acordă-i credit când face o promisiune sau când îți spune că te iubește. 

Taur

Bărbatul Taur valorizează în mod deosebit dargostea și familia. Când începe o relație, o face, de obicei, pe termen lung. Este o persoană care spune, în general, ce gândește, care are opinii foarte clare și principii puternice. De aceea poți avea deplină încredere în el, cu un singur amendament: atunci când te minte, dintr-un motiv sau altul, va fi foarte greu, dacă nu imposibil, să-l citești. Citește continuarea