MENIU

Careul cumpenelor: zodiile care vor fi puse la grele încercări, în următoarele patru zile

Zodiile care vor fi puse la grele încercări, în următoarele patru zile

Provocări pentru multe zodii, mai ales că se petrec tot felul de evenimente astrale interesante.

În următoarele zile, cinci zodii se vor confrunta cu dificultăți destul de mari în multiple arii ale vieții lor. Dar nu trebuie să-și piardă speranța și controlul, pentru că după ce va trece acest careu al cumpenelor, vor ieși la lumină, simțindu-se mai puternice și mai senine.

Taur

Economiile tale primesc o lovitură și s-ar putea ca situația ta materială să fie serios afectată. Ești nevoită să reduci cheltuielile și să introduci măsuri de austeritate la care va fi destul de greu să te adeaptezi, dat fiind că zodia ta adoră luxul și confortul.

În realitate, te simți depășită de situație și cauți un țap ispășitor, dar nu ai găsit cea mai potrivită persoană pe care să-ți verși frustrările. La urma urmei, sunteți împreună în asta și ar trebui să comunicați și să colaborați mai mult, în loc să vă certați. 

Leu

Simți că îți este tot mai greu să faci față izolării și îți este teamă că vechile tale depresii și anxietăți vor ieși la suprafață. Temerile își fac simțită prezența în simptome fizice, precum durerile puternice de cap, problemele digestive și tulburările de ritm cardiac. 

Viața ta sentimentală ți se pare un dezastru pentru că nu mai comunici aproape deloc cu partenerul și ai convingerea irațională că vei fi abandonată. Dar toate aceste simptome sunt trecătoare și trădează doar starea ta de neliniște și lipsa de perspective. 

Scorpion

Anumite scopuri, importante pentru tine, au devenit imposibil de atins în această perioadă, atât de provocativă pentru toată lumea. Evoluția ta profesională, dobândiea unui statut, controlul și puterea par să-și fi pierdut sensul, într-o lume din ce în ce mai agitată și centrată pe supraviețuire. 

Te simți confuză, pentru că munca reprezenta principala ta temelie, garantul stabilității tale. Schimbările care se petrec acum în situația ta profesională, cerințele diferite la care trebuie să te adaptezi, izolarea de colegii de muncă, toate acestea sunt destul de greu de suportat pentru tine. 

Vărsător

Starea de izolare și pasivitate nu este potrivită pentru tine, ai nevoie de o misiune către care să orientezi prodigioasa ta energie, scrie divahair.ro. Cu toate acestea, numărul de acțiuni pe care le poți face este destul de limitat și te simți legată de mâini și de picioare. 

Ai un sentiment acut de lipsă de sens și creezi o viziune din ce în ce mai negativă asupra lumii. Următoarele patru zile vor fi un chin pentru tine, dat fiind că nu găsești nici o scăpare din situația în care te afli. 

Pești

Se pare că zodiile de apă sunt mai greu încercate în următaorea săptămână, iar asta este valabil mai ales pentru tine. Vei avea sentimentul că ești abandonată, că nimănui nu-i pasă de tine și că viața ta este un șir de minciuni și amăgiri. O discuție aprinsă cu partenerul îți va amplifica senzația de singurătate și te va aduce pe culmile disperării. 

Dar aceste sentimente sunt trecătoare și țin, de fapt, de circumstanțele actuale, în care nu te mai poți desfășura așa cum îți dorești. Găsește adevărata cauză a suferințelor tale și lasă forțele vindecătoare ale psihicului să acționeze și să te scoată din zona de umbră în care te-ai scufundat. 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cumpene provocari zodii