MENIU

Black Friday 2018 a început la CEL.ro. Oferte bombă

Black Friday 2018. Unul dintre cele mai importante magazine online din România, Cel.ro, a început campania de Black Friday cu reduceri de până la 70%. 

Întreaga ofertă CEL.ro Black Friday 2018 o găsiți LA ACEST LINK. 

Iată câteva produse pe care să le cauți în oferta CEL.ro de Black Friday. 

Reducere 1000 de lei. Laptop Gaming Asus VivoBook F542UN Intel Core Kaby Lake R (8th Gen) i7-8550U 1TB HDD 8GB nVidia Geforce MX150 4GB. Mai multe detalii și întreaga ofertă la laptopuri de Black Friday la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Televizor SUHD Smart Samsung, 163 cm, 65KS8002, 4K Ultra HD.Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. Mai multe oferte și reduceri CEL.ro televizoare găsiți - AICI. 

Aspirator fara sac Samsung VCC44E0S3B, 1.3 l, Tub telescopic, 1500 W, Filtru HEPA, Albastru/Negru. Samsung utilizeaza filtrarea HEPA pentru a asigura cel mai curat aer evacuat atunci cand aspirati. Captand microparticulele, precum praful si alti alergeni, ca de exemplu polenul si mucegaiul, filtrele HEPA asigura un mediu mult mai curat si mai sanatos. De fapt, calitatea aerului evacuat si capacitatea de emisie a filtrelor noastre HEPA au fost certificate de catre SLG, un institut de testare si certificare de prestigiu din Germania. Mai multe detalii și alte reduceri aspiratoare găsiți - AICI. 

Combina frigorifica Whirlpool BLF 9121 W, 370 l, Clasa A+, 6th Sense, H 201 cm.Datorita tehnologiei Al 6-lea Simt temperatura este monitorizata atent pentru ati pastra alimentele in cea mai buna stare. Mai multe detalii și alte reduceri combine frigorifice găsiți - AICI. 

Espressor automat Krups Espresseria Automatic EA8160, 1450W, 15 bar, 1.7 l. Temperatura perfecta inca de la prima ceasca de cafea datorita tehnologie Thermoclock.Recipient din inox ce permite pastrarea laptelui in conditii optime, chiar si in frigider. Folosit impreuna cu duza pentru cappuccino veti obtine o spuma de lapte densa, elementul principal pentru un cappucinno desavarsit. Întreaga listă de oferte espressoare găsiți - AICI.

Robot de bucatarie Bosch MCM3200W, 800 W, bol 2.3 l, blender 1 l, 2 viteze, Alb/Gri. Modul de gatit creativ si ambitios este acum mai usor ca niciodata cu puterea de 800 W si o gama intreaga de viteze. Aceste caracteristici asigura, de asemenea, performante impresionante si la procesarea unei varietati mari de aluaturi. Detalii mai multe și întreaga listă de reduceri roboți de bucătărie găsiți - AICI.