MENIU

Averea pe care Gheorghe Zamfir o va împărţi la divorţ

Gheorghe Zamfir

La opt luni de la divorţ, Gheorghe Zamfir şi Marie Noelle Boitel de Morisel încep bătălia pentru avere. Icoane, covoare iraniene de mare valoare, sticle de vin, tablouri, fotografii - acestea sunt bunurile care aparţin în mare parte naistului, dar de care fosta nevastă ţine cu dinţii.

După cinci ani de bătut podelele Tribunalului TGI din Fontainebleau, Gheorghe Zamfir (74 de ani) şi franţuzoaica Marie Noelle Boitel de Morisel (68 de ani) au reuşit să divorţeze pe 26 martie 2015. Atunci, instanţa a mai hotărât ca naistul să-i plătească fostei neveste o pensie de 600 € lunar, timp de şase ani, în total 40.000 €. Dar Zamfir nu poate sta liniştit, chiar dacă a devenit oficial burlac, pentru că urmează bătălia pe avere, scrie Click.ro.

De fapt, ce a mai rămas din ea pentru că multe dintre bunurile care i-au aparţinut celebrului român au fost vândute de franţuzoaică prin intermediul unei emisiuni tv. Icoane, covoare iraniene de mare valoare, tablouri, ­fotografii şi… sticlele de vin - cam astea sunt bunurile de care trag acum Zamfir şi Marie Noelle. ­

Mai multe articole despre:
divorţ Gheorghe Zamfir nevastă