MENIU

Avea 200 de kilograme, dar nepotul ei i-a schimbat viaţa. Cum arată acum această femeie

O femeie din Texas, SUA, a dat dovadă de o determinare incredibilă. Motivată de nepotul ei, aceasta a reuşit să slăbească nu mai puţin de 110 kilograme.

Clara Williams are 51 de ani şi până nu demult cântărea aproape 200 de kilograme. Viaţa ei s-a schimbat complet, însă, după ce a devenit bunică. Când fiica ei a adus pe lume un băieţel, femeia şi-a dat seama că din cauza kilogramelor în plus avea să rateze cele mai frumoase momente ale vieţii, scrie Daily Mail.

„Îmi era greu chiar şi să mă ridic de pe canapea şi cu atât mai mult să iau bebeluşul în braţe”, a mărturisit ea. „Să fii supraponderal este un cerc vicios. Cu cât mă îngrăşam mai mult, cu atât sufeream mai tare. Iar cu cât sufeream mai tare, cu atât mă mişcam mai puţin şi, deci, cu atât continuam să cresc în greutate”, a adăugat ea.

Cu toate acestea, într-o zi, Clara a decis să pună punct şi să o ia de la capăt: „Mă săturasem să îmi fie tot timpul rău şi să mă simt obosită. Aşa că am decis să fac tot ce pot pentru a-mi trăi viaţa la maxim”, a spus femeia.

Pentru asta s-a alăturat programului Take Off Pounds Sensibly, pus la punct de organizaţie non-profit şi menit să ajute persoanele care se confruntă cu probleme de acest gen.

După o vreme au început să apară şi rezultatele. Clara a slăbit treptat, până când, în cele din urmă a ajuns de la 200 de kilograme la doar 80.

„Niciodată să nu laşi pe mâine, ce poţi face azi. Eu sunt dovada vie că micile schimbări îţi aduc recompense uriaşe”, a afirmat ea în final.