MENIU

Avantajele unei despartiri curate

O despartire nu e niciodata usoara, indiferent cine ia decizia finala. Mai mult, atunci cand doi iubiti se despart, de multe ori sfarsesc prin a-si arunca unul altuia cuvinte grele si dureroase, chiar si la distanta de cateva luni de la eveniment.

De aceea e important sa ne putem tempera iesirile in clipele de furie si sa incercam sa trecem peste durere, chiar daca numai aparent, intr-un mod cat mai matur si mai rezonabil. Se pot face despartiri si cu tact si tocmai acest lucru vom incerca sa il aratam in acest articol. Sa vedem cum:

1.Vremea razbunarii. Sau nu.

Exista cate o cale dreapta si una gresita pentru aproape orice actiune a-i intreprinde. La fel si in cazul despartirii de persoana care va deveni in curand parte de istorie. Cu totii avem parte de relatii proaste cu persoane nepotrivite ca sa nu zic mai urat, cu totii am consolat o multime de prieteni in astfel de momente astfel incat, nu e greu sa ne dam seama care este calea gresita. Este evident cea plina de cruzime si insensibilitate, in vreme ce calea ce buna (daca poate fi buna atunci cand ii arati usa persoanei care cel putin teoretic inca are sentimente pentru tine) este blanda si plina de sinceritate. Calea cea rea raneste pe oricine. Cea buna insa, la fel. Fa-o insa astfel si te vei asigura ca in ciuda faptului ca ranesti persoana respectiva, o vei face cu blandete si de ce nu, o vei face intr-o masura mult mai mica decat aruncandu-i in fata toate frustrarile pe care le-ai adunat de-a lungul relatiei.

2.Gaseste echilibrul intre ceea ce iei cu tine si ceea ce lasi in urma.

In mod normal, fiecare relatie are ceva bun si ceva rau. Ia intotdeauna partile bune cu tine si lasa raul uitarii. Nu spun ca e usor, ba chiar uneori poate fi destul de greu dar, sa stii ca in final, acesta este singurul lucru care conteaza. Binele.

Citește articolul integral pe Lyla.ro.

Mai multe articole despre:
despărţire răzbunare cuplu