MENIU

Audi Prologue Concept, muza pentru viitorul Audi A8. Cum arată cel mai frumos concept Audi

Audi Prologue Concept, muza pentru viitorul Audi A8. Cum arată cel mai frumos concept Audi. Audi a prezentat conceptul Prologue, modelul care va servi drept muză pentru viitoarele maşini de serie ale producătorului german. Trăsătura cea mai importantă este noua grilă frontală trapezoidală, scrie automarket.ro.

Audi Prologue Concept, muza pentru viitorul Audi A8. Cum arată cel mai frumos concept Audi. Audi Prologue este conceptul care va dicta linia de design pe care o va urma marca din Ingolstadt în următorii ani. Prologue este cel mai lung concept al unui coupe prezentat vreodată de marca germană, având o lungime de 5.10 metri şi un ampatament de 2.94 metri. Formele maşinii sunt amplificate de lăţimea de 1.95 metri şi de înălţimea de 1.39 metri.

Audi Prologue Concept, muza pentru viitorul Audi A8. Cum arată cel mai frumos concept Audi. Cel mai frumos concept Audi prezentat până acum are o grilă frontală Singleframe de dimensiuni generoase, care este montată mai jos decât la orice alt model din gamă. Blocurile optice cu matrice de laser au şi ele forme noi, iar vârfurile acestora sunt amplasate chiar deasupra muchiilor grilei frontale.