MENIU

Aterizarea care le-a dat fiori pasagerilor. Ce au văzut când s-au uitat pe fereastră

Pasagerii unui avion al companiei United Airlines au trecut prin emoţii intense în timpul aterizării pe Aeroportul Will Rogers din Oklahoma.

Din cauza vântului puternic, aeronava a început să se clatine din ce în ce mai tare pe măsură cobora în altitudine. Mai mult, pentru câteva clipe, curenţii au "ţinut pe loc" avionul înainte ca roţile să atingă pista.

"Simţeam cum ne mişcăm înainte şi înapoi, în sus şi în jos, aproape ca într-un roller coaster. Când m-am uitat pe fereastră mi-am dat seama că avionul era puţin într-o parte", a povestit o pasageră pentru Fox13.

În ciuda dificultăţilor, aterizarea s-a realizat fără ca siguranţa călătorilor să fie pusă în pericol. De altfel, reprezentanţii companiei aeriene au declarat că pilotul a făcut o treabă minunată, punând în aplicare cunoştinţele şi abilităţile dobândite în timpul antrenamentelor.

 
Landing a plane while battling the strong Oklahoma wind

Be careful when you're driving home! The winds are pretty strong today. This is video captured from Bob Moore Chopper 4 of a plane battling the Oklahoma wind.

Posted by KFOR-TV on Wednesday, March 23, 2016