MENIU

FRESH-REFRESH. Argila, un veritabil remediu minune

Câţi dintre dumneavoastră cunosc beneficiile argilei asupra organismului nostru? Argila poate fi consumată atât intern cât şi extern.

Argila e un veritabil remediu minune! Este folosita inca din cele mai vechi timpuri! Pana si animalele , atunci cand  sunt bolnave sau ranite,  cauta pamanturi argiloase pt a-si afunda in argila partile bolnave ale trupului.  Nu e de mirare. Argila contine cantitati mari de calciu, magneziu, fier, oligoelemente, siliciu si aluminiu.

Este antiseptica, antitoxica si antiinflamatoare. Cine vrea sa isi detoxifieze organismul poate incerca o cura cu argila. Argila poate fi rosie sau galbena, bucati sau pulbere fina, important este sa nu fi fost prelucrata inainte ca sa nu isi piarda din calitati.

Se pune argila intr-un pahar de sticla, se toarna apa peste ea si se amesteca cu o lingura de lemn. E bine sa preparam argila cu cateva ore inainte de a o bea.

O astfel de cura ne va reenergiza iar in unele cazuri va vindeca arteroscleroza, anemiile, asteniile si dureri de stomac.

Mai multe articole despre:
video remediu argilă