MENIU

Are doar 15 ani, dar câştigă deja mii de dolari. Şi-a început "afacerea" pe când era doar un puşti

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Marea Britanie a reuşit să adune mii de dolari dintr-o activitate pe care o face în timpul liber.

Mohammed Ali a pus bazele afacerii sale pe când avea doar 12 ani. Puştiul a reuşit până acum să adune suficienţi bani cât să-şi poată plăti singur facultatea realizând diverse site-uri şi aplicaţii.

Deşi totul a început ca un hobby, acum Mohammed are clienţi serioşi, dispuşi să plătească bani frumoşi pentru serviciile lui.

"În general, nu prea le spun clienţilor că am 15 ani, dar oamenii nu par foarte surprinşi atunci când mă văd pentru prima dată, pentru că lucrez ca un adevărat profesionist", a povestit băiatul.

"Probabil că presupun că sunt mai mare. La început am învăţat cum să fac un site de pe YouTube şi din nişte cărţi. Dar de atunci m-am dezvoltat foarte mult. Acum cer 600 de lire pentru un site şi pot face un site pe săptămână, aşa că am adunat destui bani cât să îmi pot plăti singur facultatea (...). Aveam 13 ani când am început să câştig serios bani, dar asta m-a făcut să fiu urât de mulţi. Mulţi oameni au fost destul de geloşi. Am câţiva prieteni pe reţelele de socializare şi unii mi-au scris comentarii urâte, precum 'de ce nu poţi fi şi tu un copil normal? Du-te afară şi joacă-te'", a adăugat el.

Mohammed nu a luat, totuşi, în seamă vorbele urâte la adresa lui, iar acum, spune el, culege roadele.