MENIU

Anunţul făcut de Fuego în această dimineaţă

Fuego, pe numele real Paul Surugiu, le-a făcut încă de la prima oră a dimineţii o provocare tuturor fanilor lui. Mai exact, cum ar arăta viaţa dacă ar fi să o luăm de la început. 

"Cum e un nou început de săptămână, mi-a venit fix de dimineață un gând. Cum ar arăta viața noastră dacă am porni totul de la început, de la zero? Am fi capabili să facem dușul acesta rece, să rămânem limpezi la minte și să ne mobilizăm? Știu sigur că e nevoie de voință și de înțelepciune pentru a nu repeta greșeli și pentru a rămâne lucizi. 
Mie mi-ar fi greu, recunosc. Aș urca cu același entuziasm pașii carierei, aș munci, aș trage cu dinții ca să reușesc și să pot dovedi mie și apoi celor din jur că pot, așa cum am făcut, dar totul ar părea dificil, pentru că ar fi o cale bătută, o rețetă știută. 
Poate tocmai de asta viețile noastre, ale tuturor, evoluează diferit, pentru că nu ne ghidăm după aceleași prescripții. Până la alte schimbări, zic doar s-aveți un început de luni remarcabil! Zi liniștită!", a scris Fuego pe pagina de socializare.

Mai multe articole despre:
anunţ Facebook provocare Fuego