MENIU

Anomaliile Terrei influențează dramatic dispariția avioanelor

Știrea cu cele 13 avioane de pasageri dispărute de pe radar deasupra spațiului aerian austriac, pentru circa 25 de minute, a șocat opinia publică.

Incidentul s-a produs în repetate rânduri de la începutul lunii. Potrivit autorităţilor aeronautice austriece, turnurile de control au pierdut, pur şi simplu, datele despre coordonatele zborurilor şi identitatea aeronavelor, scrie Efemeride.

Incidente asemănătoare au avut loc şi în Cehia şi Germania. Cauzele rămân necunoscute, dar ar putea fi explicate prin interferenţe ale undelor electromagnetice provenind de la aeronave şi de la turnurile de control.

Mai mult de atât, în ultimele zile, două avioane militare s-au prăbușit, unul în China și altul în Spania, fără ca o problemă tehnică reală să fi existat. Agenția Aviatică Europeană s-a sesizat cu privire la aceste probleme majore și a demarat o anchetă al cărui rezultat probabil că nu o să-l aflăm niciodată.

Ce se întâmplă cu Pământul?

Este imposibil să nu ne aducem aminte de ziua de 8 martie 2014, când avionul 370 al Malaysia Airlines a dispărut fără ca nimeni să găsească o explicație. Interesant este faptul că niciunul dintre cei 227 de pasageri nu a încercat să declanșeze alarma cu privire la ceea ce se petrecea în interiorul aparatului de zbor, în condițiile în care au existat numeroase cazuri în care atunci când avionul urma să se prăbușească pasagerii își sunau apropiații (cazul Word Trade Center).

Mai multe articole despre:
pământ mister Terra avioane dispariție avioane