MENIU

Angela Similea a luat decizia RADICALĂ. Admiratorii sunt întristați

Angela Similea

Angela Similea a decis să nu mai urce pe scenă, deși este una dintre cele mai curtate artiste a anilor '80 care este solicitată să susțină spectacole.

Angela Similea refuză să mai urce pe scenă și nici măcar fanii cei mai înfocați sau prietenii ei apropiați nu o pot convinge să mai susțină spectacole. Anul acesta, Angela Similea a înregistrat o piesă nouă în studio, alături de alte mari voci, Adrian Daminescu, Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Marcel Pavel și Monica Anghel, dar sub nici o formă nu vrea să mai susțină concerte.

 

Angela Similea nu se mai regăsește în peisajul muzical actual și din acest motiv refuză să mai urce pe scenă. De câțiva ani, cântăreața s-a restras din spațiul public și nu mai ia parte la evenimente mondene sau concerte, potrivit viva.ro.

 

Stela Enache, bună prietenă a Angelei Similea, s-a tot străduit să o readucă în lumina reflectoarelor, însă, în cele din urmă, i-a înțeles motivele retragerii.

 

 

Poate că s-a retras la timp. Pentru o femeie artistă este un timp când trebuie să știi când să te retragi. Mai bine să ți se ducă dorul…', a declarat Stela Enache pentru ego.ro.

Mai multe articole despre:
angela similea stela enache mirabela dauer