MENIU

Andreea Marin rupe tăcerea. Ce îi reproşează fostului soţ?

<p>Andreea Marin</p>

Andreea Marin spune că Tuncay Ozturk, fostul său soţ, s-a folosit de imaginea sa pentru a se promova. Pe mediile de comunicare online ale soţului său şi ale firmei sale au fost postate de către acesta multe materiale conţinând imaginea vedetei, susţine Andreea Marin.

Andreea Marin a publicat pe Facebook un amplu mesaj în care susţine că fostul său soţ, de care a anunţat că divorţează la sfârşitul lunii octombrie, se foloseşte de imaginea vedetei în contextul promovării afacerii sale. Între timp, materialele care conţineau imaginea Andreei Marin au fost eliminate de pe conturile fizioterapeutului turc Tuncay Ozturk, fostul soţ al vedetei.

"Mesajele primite, verbal sau în scris, atât de către mine, cât şi indirect prin membri ai echipei mele, menţionau nemulţumiri ale expeditorilor în privinţa serviciilor furnizate către ei, în urma intermedierii făcute de către firma deţinută de cel care este încă soţul meu. Reproşurile directe către mine, precum şi cererea de rezolvare a fiecărei situaţii în parte, erau motivate de către pacienţi de faptul că au avut încredere să apeleze la această firma, fiind convinşi de implicarea mea directă şi sub toate aspectele în activitatea acesteia.", a scris Andreea Marin pe contul său de Facebook.

"O separare clară a vieţii mele profesionale de cea a persoanei de care am decis să divorţez, atât pentru acest moment, cât şi pentru viitor, se dovedeşte a fi necesară. Această, cu atât mai mult cu cât, chiar cu o zi în urmă, într-un amplu interviu acordat unui post de televiziune realizat, nu întâmplător, în sediul firmei sale, şi nu în studioul tv, soţul meu a vorbit în cea mai mare parte a interviului despre mine şi relaţia noastră, aspecte folosite astfel în contextul promovării afacerii sale.", afirmă Andreea Marin pe Facebook.

Mai multe articole despre:
divorţ Andreea Marin tuncay ozturk reproş