MENIU

Amestecul de aur - Cel mai puternic antibiotic şi remediu anti-cancer

Amestec miraculos

Reţeta următoare este foarte simplă, dar aduce o mulţime de beneficii corpului. Mulţumită proprietăţilor miraculoase ale acesteia şi a culorii ei aurii, această amestecătură mai este şi numită "amestecul de aur". 

Reţeta:

– 100 gr miere organică
– 1 lingură turmeric
– 1 linguriţă coajă rasă de lămâie
– Un vârf de cuţit de piper negru
– 2 linguri de oţet natural de mere

Mod de preparare:

Mai întâi amestecă într-un bol mare turmericul, piperul şi oţetul. Adaugă apoi coajă de lămâie şi, la sfârşit, mierea. Amestecă toate ingredientele până ce s-au omogenizat. Îndată ce mixtură e omogenă, o poţi pune într-un borcan şi o poţi depozita în frigider.

Ia o lingură pe zi, de preferat dimineaţa, dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti sănătatea, să-ţi întăreşti sistemul imunitar şi să previi cancerul.

Dacă ai de-a face cu o răceală sau te chinui cu o infecţie virală sau bacteriană, trebuie să urmezi următorul regim: în primele două zile ia câte jumătate de lingură la fiecare oră, următoarele două zile ia câte jumătate de lingură la două ore şi după a 4-a zi ia o jumătate de lingură de trei ori pe zi până ce ai eradicat toate simptomele.

Este, de asemenea, foarte important să ştii să foloseşti cum trebuie această amestecătură aurie în aşa fel încât ea să fie de efect. Când iei remediul în gură, asigură-te că s-a dizolvat în totalitate înainte să îl înghiţi. De asemenea, aşteaptă câteva minute înainte de a bea orice alt lichid.

Unii oameni îl iau la micul dejun sau cu ceai, un mod inteligent de a beneficia de avantajele acestuia. Întinde-l pe o felie de pâine la micul dejun sau pune o lingură în ceaiul tău matinal şi bucură-te de efectele acestuia. Dar dacă îl pui în ceai, ţine minte că lichidul nu trebuie să fie fierbinte, altfel amestecul îşi va pierde din proprietăţile curative, scrie healthy-romania.ro.

Mai multe articole despre:
amestec sanatate cancer