MENIU

Am aflat! De unde au vedetele ținutele de mii de euro.

Te-ai întrebat mereu cum de reușesc vedetele să aibă un look impecabil și ținute care îți stârnesc invidia? Cine le ajută să își aleagă vestimentația în care își fac apariția la evenimentele mondene? Ba mai mult, cum de nu sunt surprinse niciodata îmbrăcate la fel?

Să luăm câteva exemple:

Elena Gheorghe a creat vâlvă în presă și pe rețelele de socializare, făcându-și apariția pe covorul roșu de la Media Music Awards într-o rochie decoltată cu paiete din colecția Blumarine, în valoare de 16.000 lei.

Andreea Marin a prezentat un teledon într-o rochie Valentino de peste 10.000 de lei. O altă Andreea, de data aceasta Bănică, a aratat că are gusturi alese când și-a onorat invitația pe platourile de la ZU TV într-o rochie Herve Leger în valoare de 8.200 lei.

Oricărei prezentatoare TV îi place să aibă atenție, chiar și atunci când o împarte cu headline-urile suculente din emisiunile lor. Același lucru îl putem spune și despre Adelina Pestrițu, care a purtat o rochie Versace de aproape 5.000 lei în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Ce s-ar potrivi mai bine pentru Danseaza printre Stele decât rochia Blumarine cu paiete strălucitoare pe care Lili Sandu a ales să o poarte în prezentarea show-ului. Ce legatură există între Marc Jacobs și dansul printre stele? Jojo! Bineînțeles, într-o rochie cu semnătura designerului purtată la una din ediții în rolul de jurat.

Ce secret au în comun toate aceste vedete? DRESSBOX

Răspunsul este unul mai simplu decât credeai și chiar mai puțin costisitor decât se vehiculează în media. Vedetele de mai sus sunt doar câteva dintre cele care au ales să închirieze pentru diverse evenimente sau emisiuni, rochii de lux aduse de la marile case de modă. Beneficiile sunt multiple, de la prețul mult mai avantajos decât cel din magazine până la branduri exclusiviste și un look diferit de la un eveniment la altul.

Noul concept se dezvoltă și ia amploare pe piața fashion din Romania. Ideea atrage nenumărate doamne și domnișoare din showbizul autohton și nu numai, să își închirieze rochii alese cu grijă și puse la dispoziția lor de la cei mai cunoscuți designeri precum Christian Dior, Versace, Gucci, Dolce Gabana și mulți alții. Nu doar că poartă haine cu semnătură, dar au acces și la o gama variată de bijuterii la un cost minim, ceea ce le asigură și mai multă diversitate în ceea ce privește imaginea lor. De exemplu, în colecția DRESSBOX, destinația preferată a vedetelor pentru o ținută WOW, se regăsesc aproape 1000 de rochii și accesorii de ocazie.

 Vezi aici rochiile din colectia DRESSBOX

Așadar, devine un trend închirierea rochiilor de lux? Managerul DRESSBOX, Daniel Penciuc, spune că era doar o circumstanță de timp până când ideea avea să prindă la publicul din Romania, deoarece vorbim despre un serviciu foarte popular peste hotare. Româncele au învățat să aprecieze calitatea și caută branduri care sunt sinonime cu asta.